v
Sant Carlos de la Rápita , 23ºC

Idiomes:   [wpml_language_selector_widget]

Sant Carlos de la Rápita , 23ºC
Idiomes:  [wpml_language_selector_widget]

La Vida són MOMENTS

Viu el teu amb Nosaltres

Viu MIAMI

Info – Reserves  977 74 05 51

Història

La família Pons, reconeguts restauradors pel seu Restaurant Miami “Can Pons”, amb més de 50 anys d’experiència en el món de l’hostaleria i la restauració, han aconseguit unir en l’establiment el confort i el bon gust, i integrar-lo en una de les zones més privilegiades de la costa.

La família Pons va començar la seva activitat empresarial amb l’avi de l’actual propietari, Joan Pons, amb un merendero situat a la “Platja dels Hortets”, una petita cala a les afores de la població, on la gent de La Ràpita anava per a que el “iaio” Joan els cuinés.

Restaurant

Amb més de mig segle d’experiència en el món de l’hostaleria i la restauració, el Restaurant Miami ”Can Pons” té un gran prestigi al Delta de l’ Ebre i les Terres de l’Ebre, ofereix als seus clients una cuina tradicional mediterrània, especialitzada en el millor peix i marisc de la Badia dels Alfacs, productes sempre frescos i de qualitat, també recomanats són els seus arrossos, producte característic del Delta de l’ Ebre.

Menus

Al capdavant dels fogons, dirigint la cuina tenim a María Salvador i el seu equip, que fan les delícies dels comensals. El menjador està dirigit pels germans Pons, el Joan i la Pat. Mentres que la carta de vins, amb unes 170 referències, queda a càrrec de Alfredo Gomez.

Carta

Vins/Caves

Degustació

Besavi Joan – Feiners

Delta de l’Ebre

Jornades o Festes

Hotel

Hotel inaugurat al gener del 2003, és una finestra a la Badia dels Alfacs. Situat a Sant Carles de la Ràpita, un dels enclavaments turístics menys massificat del litoral mediterrani. L’Hotel Miami Mar es troba a primera línia de mar, a peu de platja i perfectament situat per conèixer el Delta de l’Ebre.

Construït per iniciativa de la família Pons, reconeguts restauradors pel seu Restaurant Miami “Can Pons”, han aconseguit unir en l’establiment el confort i el bon gust, i integrar-lo en una de les zones més privilegiades de la costa. Han estat molts anys d’experiència en l’àmbit turístic, ja des de la dècada dels 50, s’han dirigit esforços per intentar adaptar-se als gustos i necessitats dels clients, escoltant atentament, per descobrir les seves inquietuds.

Notícies

Jornadas o fiestas

Jornadas o fiestas

Espacio reservado para menús celebrados en jornadas gastronómicas o festividades especiales.

leer más

Contactar

Passeig Marítim, 18
43540, Sant Carles de la Rápita, Tarragona, España

Tel: 977 745 859

Mail: mar@miamicanpons.com

Horari

13:30 a 15:30 / 20:30 a 22:30

Gràcies

Nuevo campo