Sant Carlos de la Rápita , 13ºC

Idiomes:   [wpml_language_selector_widget]

Sant Carlos de la Rápita , 13ºC
Idiomes:  [wpml_language_selector_widget]

La Vida són MOMENTS

Viu el teu amb Nosaltres

Viu MIAMI

Info – Reserves  977 74 05 51

Història

La família Pons, reconeguts restauradors pel seu Restaurant Miami “Can Pons”, amb més de 50 anys d’experiència en el món de l’hostaleria i la restauració, han aconseguit unir en l’establiment el confort i el bon gust, i integrar-lo en una de les zones més privilegiades de la costa.

La família Pons va començar la seva activitat empresarial amb l’avi de l’actual propietari, Joan Pons, amb un merendero situat a la “Platja dels Hortets”, una petita cala a les afores de la població, on la gent de La Ràpita anava per a que el “iaio” Joan els cuinés.

Restaurant

Amb més de mig segle d’experiència en el món de l’hostaleria i la restauració, el Restaurant Miami ”Can Pons” té un gran prestigi al Delta de l’ Ebre i les Terres de l’Ebre, ofereix als seus clients una cuina tradicional mediterrània, especialitzada en el millor peix i marisc de la Badia dels Alfacs, productes sempre frescos i de qualitat, també recomanats són els seus arrossos, producte característic del Delta de l’ Ebre.

Menus

Al capdavant dels fogons, dirigint la cuina tenim a María Salvador i el seu equip, que fan les delícies dels comensals. El menjador està dirigit pels germans Pons, el Joan i la Pat. Mentres que la carta de vins, amb unes 170 referències, queda a càrrec de Alfredo Gomez.

Carta

Vins/Caves

Degustació

Besavi Joan – Feiners

Delta de l’Ebre

Jornades o Festes

Hotel

Hotel inaugurat al gener del 2003, és una finestra a la Badia dels Alfacs. Situat a Sant Carles de la Ràpita, un dels enclavaments turístics menys massificat del litoral mediterrani. L’Hotel Miami Mar es troba a primera línia de mar, a peu de platja i perfectament situat per conèixer el Delta de l’Ebre.

Construït per iniciativa de la família Pons, reconeguts restauradors pel seu Restaurant Miami “Can Pons”, han aconseguit unir en l’establiment el confort i el bon gust, i integrar-lo en una de les zones més privilegiades de la costa. Han estat molts anys d’experiència en l’àmbit turístic, ja des de la dècada dels 50, s’han dirigit esforços per intentar adaptar-se als gustos i necessitats dels clients, escoltant atentament, per descobrir les seves inquietuds.

Notícies

Jornades Gastronòmiques – Galera 2022

Del 11 de Febrer al 13 de Març es cel.lebren, a les Terres de l'Ebre, les IX Jornades Gastronòmiques de la Galera. Les poblacions que hi participen son Alcanar, L'Ampolla, L'Ametlla de Mar i La Ràpita. El nostre restaurant, el Miami Can Pons, participa de les...

leer más

Jornadas Gastronómicas – Galera 2022

Del 11 de Febrero al 13 de Marzo se celebran, en las Terres de l'Ebre, las IX Jornadas Gastronómicas de la Galera. Las poblaciones en las que se desarrollan estas Jornadas son Alcanar, L'Ampolla, L'Ametlla de Mar y La Ràpita. Nuestro restaurante, el Miami Can Pons,...

leer más

Terres de l’Ebre: paisatge, cultura i sabor

Les Terres de l'Ebre estan situades a la zona més meridional de Catalunya. Reben el nom pel riu Ebre que les banya i alimenta, deixant al seu pas un territori de gran riquesa natural, amb dos parcs naturals, platges per a tots els gustos, muntanyes salvatges i pobles...

leer más

Contactar

Passeig Marítim, 18
43540, Sant Carles de la Rápita, Tarragona, España

Tel: 977 745 859

Mail: mar@miamicanpons.com

Horari

13:30 a 15:30 / 20:30 a 22:30

Gràcies

Nuevo campo