v

MENÚS

Menús

Carta 

Vins/Caves

Degustació

Besavi Joan – Feiners

Delta de l’Ebre

Jornades o Festes

Amb més de mig segle d’experiència en el món de l’hostaleria i la restauració, el Restaurant Miami Can Pons té un gran prestigi al Delta de l’Ebre i les Terres de l’Ebre, ofereix als seus clients una cuina tradicional mediterrània, especialitzada en el millor peix i marisc de la Badia dels Alfacs, productes sempre frescos i de qualitat, també recomanats són els seus arrossos, producte característic de Delta de l’Ebre. Degustar de la cuina de l’Miami Can Pons, és un regal per als entesos en les especialitats marineres i autòctones de Delta d’l’Ebre. el 2005 la família Pons va traslladar al restaurant de al centre de Sant Carles de la Ràpita, a el nou Hotel Miami Mar per seguir millorant.

Miami «Can Pons» està destacat entre els 200 restaurants de tot Espanya amb el distintiu Big Gourmand, que premia aquells restaurants amb una bona relació qualitat-preu.

La seva qualitat sorprèn a la majoria de visitants de les Terres de l’Ebre i el Delta de l’Ebre que visiten aquesta zona del sud de Catalunya. La seva fama queda reflectida en el fet d’estar recomanat en les millors guies gastronòmiques de país (Michelín, Gourmetour, Campsa, El País Aguilar, …).

El restaurant disposa d’una terrassa de vidre amb vistes a la mar, a peu de jardí, on es poden degustar les nostres especialitats en un ambient acollidor, un servei amable i atent. Aquesta terrassa, a l’estiu és un lloc idoni per assaborir un sopar deliciós.

A el front dels fogons, dirigint la cuina tenim a Maria Salvador i el seu equip, que fan les delícies dels comensals. El nostre menjador està dirigit pels germans Pons, el Joan i la Pat. Mentre que la carta de vins, amb unes 170 referències, queda a càrrec de Alfredo Gomez.